Treenit alkoivatkin 'pelastusharjoituksella', kun ensin jeesattiin ojaan pudonnutta autoa pääsemään takaisin tielle. Eipä tuossa kauaa mennyt, mutta täytyis kyllä opetella, kuinka hinausköysi oikeasti kiinnitetään, nyt kiinnitys meni niin, että tarvittiin teräasetta jälkikäteen, jotta saatiin köysi irti...Nolostunut
Etsintämaasto oli luminen, suht avonainen metsikkö, missä oli joitakin mukavia isoja kiviä, ja hyviä kuusia piiloiksi.
Tällä kertaa ei rajoitettu alueen kokoa pienemmäksi kuin muilla, halusin nähdä, kuinka meillä menee.
Etsintäsuunnitelmani ei taaskaan oikein toteutunut, kun koira päätti lähteä kiertämään juuri päinvastaiseen suuntaan. Aikansa rynnättyään läähättävä jätkä sitten alkoi enempi kyselemään, että mistäs etsittäis. Tosin ehkä sitten liikaakin sitä koetin ohjailla. Eka maalimies oli alueen takarajalla ison kiven päällä. Sieltä sitten jatkettiin kiertämällä aluetta. Toka mm:kin löytyi hyvin. Hienosti jaksoi ukko juosta, vaikka lunta olikin parikymmentä senttiä. Kolmannelle maalimiehelle koira lähti hyvin, mutta sitten haju ei heti valjennutkaan. Kierrettiin pieni harjanne, ja sieltä saikin hajun suuren kiven vieressä lymyävälle mm:lle.
Hyvät treenit oli, vielä kun sais heti alusta koiran paremmin kuulolle. Usein siinä vaan käy niin, että jostain tulee maalimiehen haisua ihan eri järjestyksessä kuin mä luulin.