Alueet: talot ja puolet keskikasasta.

Aloitimme ylimmäisestä talosta, kiersimme sen, ja oli tarkoitus tutkia vielä alemman talon pellonpuoleista päätyä. Heppu sai siinä vaiheessa selkeän hajun kanaportaiden vieressä olevasta kopperosta, missä maalimies olikin. Hiukan kummeksui taas, kun ei päässyt luo, kipusi kanaportaiden ylätasanteellekin haistelemaan kopista tulevaa hajua.  Alhaalla sitten raotettiin levyä, että maalimies pääsi palkkaamaan. Seuraavasta maalimiehestä Heppu sai myös hyvän vainun, keskikasan reunassa olevasta putkesta löytyikin kiva tyyppi. Koska toinen talo jäi hieman huonosti tutkituksi alkuvaiheessa, palasimme siihen, kiersimme sen, mutta ei saatu kunnon hajua. Loppujen lopuksi lähetin Hepun portaita pitkin talon "vintille", ja siellä maalimies oli. Ilmeisesti sieltä ei haju useinkaan tule selkeästi. Täytyykin pyytää koiraa tarkastamaan ko. piilo, jos on epäilys, että siellä luurataan.

Kaikenkaikkiaan koira liikkui hyvin ja innokkaasti, kiipeili jyrkillä elementtipinnoilla. Pitää harjoitella lisää umpi- ja puoliumpinaisia piiloja, jotta ei halua jättää maalimiestä, vaikkei luokse pääsekään.

Ketteryysteline meni pitkästä aikaa ensimmäisellä kerralla niin, että Heppu ei yhtään yrittänyt mukista vastaan: "en mä pääse, helkkari", vaan punkesi itsensä ylälaudalle asti. Mentiin se kahdesti, eka kerralla laitoin namin ylös, toisella kertaa sitäkään ei tarvittu.

Ensi kerralla treenataankin varmaan Korson raunioradalla.

1423301621_36640296b9.jpg