Tällä viikolla siis harjoittelimme Korson raunioilla. Radan alue vaikuttaa laajemmalta kuin meillä Oittaalla, meillä ehkä on piiloja tiiviimmissä rykelmissä. Oli mukava vaihteeksi treenata vieraalla radalla, vaikkei kotiratakaan vielä ole aivan tuttu meille aloittelijoille.

Hepulla oli 4 maalimiestä, 2+2. Kaikki avopiiloissa. Kaksi ensimmäistä koira löysi melko helposti. Ensimmäinen oli kaapelikelan sisällä. Toinen oli elementtikasan alla. Heppu pyöri jonkin aikaa kasan päällä, mistä haju tuntui, sitten päätti hypätä 1½ m alaspäin, jotta pääsi luokse. Onneksi laskeutumiskohdalla oli nurmea, ei ehkä muuten olisi hypännytkään. Kolmannen maalimiehen etsintä kesti hiukan kauemmin, varsinkin kun mä tallustelin elementtien päällä, mutta sain sitten vinkin, että sekoitan hajua. Suht nopeasti sitten saatiin vainu, mutta kulkureitin löytyminen tuotti vähän päänvaivaa. Heppu ihan tärisi, kun innoissaan olisi halunnut mennä, ja pääsi sellainen sadatteluhaukahduskin, ennenkuin keksi mistä kannattaa kulkea. Neljäs maalimies löytyi aika nopeasti, ja luoksepääsykin oli helpompaa.

Jotenkin vaan jännää, mistä se epeli tuntuu tietävän, vaikka on outo paikka kyseessä, että raunioille ollaan menossa. Siitäköhän se jo päättelee, kun kotona pakkaan nakkirasiat valmiiksi...

1423769672_7320ee2c69.jpg